Κυανή Ακτή 6 ημέρες

6ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κυανή Ακτή με αναχώρηση 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 & 21/8/2018! Κάννες - Νίκαια - Μονακό - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμώ - Βιλ Φρανς! Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις πόλεων!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

6ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κυανή Ακτή

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 & 21/8/2018!

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ

Κάννες - Νίκαια - Μονακό - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμώ - Βιλ Φρανς!

6ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κυανή Ακτή με αναχώρηση 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 & 21/8/2018! Κάννες – Νίκαια – Μονακό – Σαν Τροπέ – Πορτ Γκριμώ – Βιλ Φρανς! Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις πόλεων!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

1η μέρα: Αθήνα - Νίκαια - Κάννες - Νίκαια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Νίκαια. Φτάνοντας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την παλιά πόλη, όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, ο καθεδρικός ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Συνεχίζουμε με την διάσημη πλατεία Μασενά και ολοκληρώνουμε τον περίπατό μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετικά, έξοδα ατομικά) μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο.

2η ημέρα: Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς - Κάννες - Νίκαια

Αναχώρηση για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ (Fragonard). Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στον βράχο, στον οποίο δεσπόζει το ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό, τα διαμερίσματα των Πριγκιπισσών και τους εξωτικούς τους κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον νέο-ρομανικής αρχιτεκτονικής Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου βρίσκονται οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσμο, της οικογένειας Γκριμάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέις και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ’. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι – μείγμα διαφόρων ρυθμών αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος για αναμνηστικά και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Νίκαια (προαιρετική εκδρομή: Εξ Αν Προβάνς - Μασσαλία)

Ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην περιοχή της Προβηγκίας, ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας στην Εξ αν Προβάνς και στη Μασσαλία. Πρώτος μας σταθμός είναι η “πόλη των νερών”, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη της Γαλλίας. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο, όπου θα δούμε έναν από τους παλαιότερους Καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένο στο Σωτήρα, την πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, την Κουρ Μιραμπό, τον πιο ανθοστόλιστο δρόμο της πόλης, καθώς και πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα, που κατασκευάστηκαν από τον 13ο έως και τον 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό Les Deux Garcons, αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Πριν το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, τη Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα-φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ’ Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα στο “Le Cirque”, το καλύτερο εστιατόριο του λιμανιού, αλλά και ψώνια στο πολυκατάστημα Galleries Lafayette. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Νίκαια - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμώ - Νίκαια

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα μαργαριτάρια της Κυανής Ακτής. Αρχικά θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής του jet set στο Σαν Τροπέ, καταφύγιο του Φρεντερίκο Μιστράλ, της Μπριζίτ Μπαρντώ και του Λουί Ντε Φινές. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως του Christian Dior, και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πορτ Γκριμώ (Port Grimaud), που θεωρείται, όχι άδικα, ως “η μικρή Βενετία” της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2.500 κτίσματα πάνω στα κανάλια, που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 1962, περιμένει να σας δείξει τις ομορφιές του. Βαρκάδες, βόλτες και beach bars μας περιμένουν για τον ελεύθερο μας χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Νίκαια - Beau Lieu Sur Mer/Βίλλα "Κύριλλος" - Βιλφράνς - Νίκαια

Πρωινή αναχώρηση για το χωριό Beau Lieu Sur Mer, όπου θα επισκεφτούμε τη βίλλα “Κύριλλος” (Villa Kerylos), που κατασκευάστηκε στην αρχή του 1900 από τον Γάλλο αρχαιολόγο Theodore Reinach και αποτελεί αντίγραφο μιας Αθηναϊκής έπαυλης των κλασικών χρόνων. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την ελεύθερη από δασμούς πόλη, την αινιγματική Βιλφράνς, όπου θα περπατήσουμε στην τάφρο του κάστρου της, στην σκεπαστή οδό και στο λιμανάκι. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και γεύμα στο Beluga με την υπέροχη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Νίκαια - Αθήνα

Χρόνος ελεύθερος μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Νίκαια – Αθήνα με την Aegean
  • διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • πρωινό
  • μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
  • εκδρομές, περιηγήσεις και μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν βάση προγράμματος
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • αρχηγός – συνοδός
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων
  • φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
  • είσοδοι σε μουσεία και συναφείς χώρους
  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Αναχωρήσεις 2018 Ξενοδοχεία 2κλινο 1κλινο Παιδί Φόροι
24/7, 31/7, 7/8,
14/8, 21/8
Days Inn Nice Centre 3* 645€ 845€ 495€ 150€
Villa Bougainvile 4* 795€ 1145€ 635€

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Aegean
Αθήνα – Νίκαια Α3 690 14:40 16:20
Νίκαια  – Αθήνα Α3 691 13:05 16:30

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Άμστερνταμ

Αεροπορική εκδρομή Ντουμπάι – Πουκέτ 10 ημέρες / 8 νύχτες

ΡΩΜΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ & ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Κυανή Ακτή 6 ημέρες

HOLI-DAYS.GR

  •   Α.Παπανδρέου 2, Πλ. Κανάρια, Ηλιούπολη

  •    Τηλ: 210 9751414

  •    Mail: info@holi-days.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ





© Copyright 2018 by Holi-days.gr - Made With and handcrafted by Stonebug