Αεροπορική εκδρομή Ντουμπάι - Πουκέτ 10 ημέρες / 8 νύχτες

5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ & 3 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι! Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates, διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα με ταχύπλοο και γεύμα στο Κοραλλένιο νησί, Safari στην έρημο του Ντουμπάι με jeep 4x4 & δείπνο σε οικισμό Βεδουίνων!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ & 3 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

8 νύχτες (έως 15/12/2018)

Ντουμπάι - Πουκέτ

Ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα με ταχύπλοο και γεύμα στο Κοραλλένιο νησί, Safari στην έρημο του Ντουμπάι με jeep 4x4 & δείπνο σε οικισμό Βεδουίνων!

5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ & 3 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι! Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates, διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα με ταχύπλοο και γεύμα στο Κοραλλένιο νησί, Safari στην έρημο του Ντουμπάι με jeep 4×4 & δείπνο σε οικισμό Βεδουίνων!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

1η ημέρα: Αθήνα - Ντουμπάι

Αναχώρηση το μεσημέρι απο το αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ντουμπάι (Safari στην έρημο με jeep 4x4 & δείπνο σε οικισμό Βεδουίνων)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ή για να κάνετε αγορές στα πλούσια εμπορικά καταστήματα. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το σαφάρι στην έρημο με κλιματιζόμενα jeep 4×4 κλειστού τύπου. Μετά από μια συναρπαστική διαδρομή μέσα από τους αμμόλοφους, θα καταλήξουμε σε φάρμα με καμήλες και φυσικά θα απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, όπου γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο. Στη συνέχεια θα βρεθούμε σε παραδοσιακό καταυλισμό βεδουίνων. Κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα στην έρημο, βόλτα με καμήλες, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μπορείτε να κάνετε ένα παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, να καπνίσετε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο, θα διασκεδάσετε με αραβικούς χορούς της κοιλιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ντουμπάι (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Αμπού Ντάμπι)

Πρωινό και σήμερα θα πραγματοποιήσουμε την παρακάτω ολοήμερη εκδρομή με γεύμα στο Αμπού Ντάμπι, την μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο Sheikh Zayed Grand Mosque, ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά στον κόσμο, που είναι σε θέση να φιλοξενήσει περισσότερους από 30.000 προσκυνητές. Το όμορφο τζαμί είναι πλήρως επενδυμένο με μάρμαρο, και διαθέτει επίσης περίπλοκη Ισλαμική διακόσμηση και γλυπτά. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας προς το κέντρο της πόλης. Θα σταματήσουμε στο χωριό πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμπού Ντάμπι, το οποίο στεγάζει ένα μικρό μουσείο και απεικονίζει τις παραδοσιακές καθημερινές δραστηριότητες της αραβικής κοινότητας πριν από την ανακάλυψη του πετρελαίου. Το απόγευμα, θα οδηγήσουμε κατά μήκος της εντυπωσιακής λεωφόρου Corniche, με τα ολόλευκα τζαμιά και τα πολυώροφα κτίρια. Θα περάσουμε μέσα από το γιγαντιαίο έργο που χτίζεται στο νησί Saadiyat,για να ολοκληρωθεί η εικόνα του Abu Dhabi ως πολιτιστική πόλη. Η εκδρομή θα συνεχιστεί προς το διάσημο Yas Island,που στεγάζει το πρώτο αξιοθέατο πάρκο της Ferrari στον κόσμο. Ένα εντυπωσιακό πάρκο ψυχαγωγίας, το μεγαλύτερo σκεπαστό κλιματιζόμενo πάρκο στον κόσμο, με μια τεράστια κόκκινη Ferrariως ορόσημο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ντουμπάι - Πουκέτ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Στο αεροδρόμιο θα έχετε αρκετό χρόνο για αγορές στα αφορολόγητα που πραγματικά αξίζουν να τα επισκεφθείτε. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και πτήση για Πουκέτ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πουκέτ (Ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα με γεύμα στο Κοραλλένιο νησί)

Πρωινό. Σήμερα θα ξεφύγουμε από τα πλήθη για μια χαλαρωτική ημέρα στην παραλία του Coral Island. Μια σύντομη βόλτα με ταχύπλοο, σας μεταφέρει σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο για μια μέρα ηλιόλουστη και διασκεδαστική. Κάντε μια βουτιά στον ωκεανό, χαλαρώστε στην παραλία με την λευκή άμμο ή επιλέξτε να προσθέσετε δραστηριότητες, όπως ψαροντούφεκο, αλεξίπτωτο, βόλτα με βάρκα με μπανάνα ή κολύμβηση με αναπνευστήρα. (περιλαμβάνεται γεύμα σε τοπικό εστιατόριο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Πουκέτ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα στα νησιά Πι-Πι)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία. Για σήμερα έχουμε την παρακάτω ολοήμερη εκδρομή με speed boat στα νησιά Πι Πι (περιλαμβάνεται γεύμα σε τοπικό εστιατόριο). Ανακαλύψτε τους θεαματικούς σχηματισμούς με τα ασβεστολιθικά πετρώματα του νησιού Phi Phi. Επισκεφθείτε την Maya Bay, όπου γυρίστηκε η ταινία “Η Παραλία” .Χαλαρώστε και κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες. Τελευταία στάση σε ένα πανέμορφο νησί με μεγάλη παραλία με λευκή άμμο. Καλό σημείο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στην παραλία ή να πάτε για κολύμπι και ψαροντούφεκο σε ένα ωραίο ύφαλο του νησιού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Πουκέτ (προαιρετικό σαφάρι με ελέφαντες & bamboo rafting στο Khao Lak)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία ή κάποια εκδρομή. Σήμερα σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην τροπική φύση του Phang Nga. Θa ξεκινήσουμε την επίσκεψή μας σε μία φάρμα με χελώνες και τροπικά ψάρια. Συνεχίζουμε την εκδρομή, με μια διαδρομή μέσα στην τροπική ζούγκλα, πάνω σε μία σχεδία από bamboo. Άφιξη στο στρατόπεδο ελεφάντων, όπου μπορείτε να δείτε και να ταΐσετε τα ζώα με τα αγαπημένα τους φρούτα, να κάνετε το καλύτερο elephant trekking πάνω στην ράχη ενός ελέφαντα, και να ανακαλύψετε την άγρια ομορφιά του τροπικού δάσους. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με μια επιλογή από ταϋλανδέζικα πιάτα μαγειρεμένα, όχι πολύ πικάντικα. Επιστροφή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μετά από μια κουραστική, εκπαιδευτική και δημιουργική περιπέτεια. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Πουκέτ (προαιρετική βραδινή διασκέδαση στο Phuket Fantasea Show)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και παραλία ή κάποια εκδρομή. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες νυχτερινές εξορμήσεις του νησιού, το “Phuket Fantasea Show”-ένα τρίωρο υπερθέαμα με δείπνο, εμπνευσμένο από την κουλτούρα και την ιστορία της Ταϋλάνδης. Το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με τα χολιγουντιανά εφέ, τα ακροβατικά, τα πυροτεχνήματα και τις εντυπωσιακές φιγούρες 30 και πλέον ελεφάντων κάνουν το Phuket Fantasea Show μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Διανυκτέρευση.

9η-10η ημέρα: Πουκέτ - Αθήνα

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις τελευταίες σας αγορές ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την 10η μέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Emirates
  • 5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • ολοήμερη εκδρομή-κρουαζιέρα με ταχύπλοο και γεύμα στο Κοραλλένιο νησί, με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό
  • Safari στην έρημο του Ντουμπάι με jeep 4×4 & δείπνο σε οικισμό Βεδουίνων
  • όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια & ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, με ιδιωτικό αυτοκίνητο
  • όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια & ξενοδοχεία του Πουκέτ, με ιδιωτικό αυτοκίνητο
  • υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων κατά την άφιξη και την αναχώρηση στο αεροδρόμιο εξωτερικού
  • αποσκευές έως 30 κιλά ανά επιβάτη
  • πρωινό καθημερινά
  • φαγητό & ψυχαγωγία κατά την διάρκεια των πτήσεων
  • κρατικοί & ξενοδοχειακοί φόροι
  • ειδικές παροχές και δώρα, όπως ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη, καλάθι με φρούτα & ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό κατ’ άτομο καθημερινά, καφέ και τσάι στο δωμάτιο, πετσέτες και εξοπλισμό για την παραλία ή την πισίνα
  • τοπικοί έμπειροι Αγγλόφωνοι ξεναγοί
  • πληροφοριακά έντυπα
  • φιλοδωρήματα
  • ΦΠΑ
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • φόροι αεροδρομίων Ελλάδος & εξωτερικού
  • δημοτικός φόρος ξενοδοχείων στο Ντουμπάι, ο οποίος καταβάλλεται κατά το check-in στο ξενοδοχείο σας (συνολικό κόστος κατ’ άτομο 3* ξεν/χείο 5€,  4* ξεν/χείο 7€, 5* ξεν/χείο 9€)
  • προαιρετικές εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • πάσης φύσεως προσωπικά έξοδα
  • ατομική ασφαλιστική κάλυψη

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Τιμές κατ’ άτομο:

 

Ξενοδοχεία Περίοδος 2κλινο Τύπος δωματίου
Arabian Park Dubai 3*
Apk Resort & Spa 3*
16/1-31/3/18
1/11-15/12/18
950€ Classic & Standard
Για κρατήσεις έως 35 ημέρες
πριν την αναχώρηση
1/4-30/4/18
1/10-31/10/18
925€
1/5-30/9/18 875€
Al Khoory Atrium 4*
Patong Resort & Spa 4*
10/1-31/3/18 1075€ Superior
Για κρατήσεις έως 60 ημέρες
πριν την αναχώρηση
1/4-30/4/18
1/10-15/12/18
1005€
1/5-30/9/18 960€
Asiana Hotel 5*
Deevana Plaza 4*
10/1-31/3/18 1125€ Superior & Deluxe
Για κρατήσεις έως 45 ημέρες
πριν την αναχώρηση
1/4-30/4/18
1/10-31/10/18
1075€
1/5-30/9/18 1005€
1/11-15/12/18 1125€
Cape Panwa Hotel
& Spa 4* Sup.

Asiana Hotel 5*
10/1-31/3/18 1300€ Junior Suite Ocean View
& Superior
Για κρατήσεις έως 45 ημέρες
πριν την αναχώρηση
1/4-30/4/18
1/10-31/10/18
1150€
1/5-30/9/18 1080€
1/11-15/12/18 1240€
Conrad 5*
Phuket Marriott
Merlin Beach 5*
11/1-30/4/18 1530€ Superior Lagoon View
& Deluxe Skyline View
Για κρατήσεις έως 60 ημέρες
πριν την αναχώρηση
1/5-30/9/18 1200€
1/10-31/10/18 1360€
1/11-15/12/18 1460€

Φόροι αεροδρομίου: 395€ το άτομο.
Επιβάρυνση 85€ κατ’ άτομο για αναχωρήσεις 8/7-14/8/2018.

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο.
  • Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € – $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.
  • Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων.
  • Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις.
  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.
  • Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους ειδικών γεγονότων.
  • Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Άμστερνταμ

Αεροπορική εκδρομή Ντουμπάι – Πουκέτ 10 ημέρες / 8 νύχτες

ΡΩΜΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ & ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Κυανή Ακτή 6 ημέρες

HOLI-DAYS.GR

  •   Α.Παπανδρέου 2, Πλ. Κανάρια, Ηλιούπολη

  •    Τηλ: 210 9751414

  •    Mail: info@holi-days.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ





© Copyright 2018 by Holi-days.gr - Made With and handcrafted by Stonebug